26
Mayıs
2024
Pazar
EREĞLİ - ZONGULDAK

Zonguldak Ereğli Belediyesi'nden Gökhan Özen konseri

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni’nde Gökhan Özen sahne aldı. Konsere iki saat geç başlayan sanatçıya, hayranları tepki gösterdi.

Ereğli’de AK Parti Gençlik Kolları tarafından 1. Gençlik Şöleni düzenlendi. Erdemir Spor Salonu’ndaki şölende pop müzik sanatçısı Gökhan Özen de bir konser verdi. Ancak Özen, sahne almak için gecikince, sanatçının hayranları ıslık çalarak tepki gösterdi.

2 saat gecikmeli de olsa sahneye çıkan genç sanatçı, söylediği birbirinden güzel şarkılarla hayranlarını coştururken, salonu dolduran yaklaşık 3 bin kişi, Gökhan Özen şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Yılmaz, şöleni ilerleyen yıllarda festivale dönüştürmeyi amaçladıklarını söyledi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan da "Biz sizi bir ıslık çağırarak toplanan gençler olarak görmüyoruz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu cumhuriyeti, muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak, kültürlü, zeki, dinamik gençler olarak görüyoruz. Biz biliyoruz ki, gençlerine değer vermeyen geleceğini göremez" dedi.

BİLGİN AVCI-ZONGULDAK (İHA)
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2003 Pazartesi 00:00:10
Güncelleme :10 Ocak 2004 Cumartesi 13:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif_gkn IP: 85.97.195.xxx Tarih : 19.10.2006 16:53:28
merhaba bişey öğrenmek istiyordum gökhan özen vermiş olduğu konser resimleri var mı acaba eğer varsa nerden bulabilirim ilginiz için şimdiden tşk ederim iyi günler....