22
Mayıs
2024
Çarşamba
EREĞLİ - ZONGULDAK

Zonguldak Ereğli'de kurtarma rezaleti!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, iki aracın çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında sıkışan sürücü, uzun süre acı içinde kurtarılmayı bekledi.

Ereğli’de dün gece Recep Aydan (29) yönetimindeki şehir içi dolmuş minibüsü ile Bekir Türkoğlu (35) yönetimindeki 67 LP 860 plakalı midibüs, Kepez mevki kavşağında dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kazada, hurdaya dönen araçta sıkışıp kalan sürücü Bekir Türkoğlu, acı içinde dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Yoldan geçen vatandaşlar tarafından sıkıştığı araçtan çıkarılmaya çalışılan sürücüye, olay yerine gelen Ereğli Belediyesi’ne ait itfaiye aracında da kesici alet bulunmayınca müdahale edilemedi.

Yardım için çağrılan Erdemir İtfaiyesi de kaza yerine gelmekte gecikince, acı içindeki sürücüyü kurtarmak için kargaşa yaşandı. Yaralı yakınları, itfaiye görevlilerine tepki gösterirken, yolun trafiğe kapanması nedeniyle sürücülerle vatandaşlar arasında da tartışmalar yaşandı.
Sürücü Bekir Türkoğlu, Erdemir İtfaiyesi ekiplerinin olay yerine gelmesiyle, kazadan 45 dakika sonra kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BİLGİN AVCI-ZONGULDAK (İHA)
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2003 Cuma 00:00:10
Güncelleme :10 Ocak 2004 Cumartesi 13:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda gülşan IP: 88.227.0.xxx Tarih : 8.11.2008 12:28:43

şu türkiye rezaleti hiç bitmicek erdemir itfaiyesi yaptıklarıyla gururlanan yaptığının hakkını veren bir takım nasıl böyle geç kalabilir anlayamıyorum çok yazık insan hayatı hiçe sayılıyor üzücü...