22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

AKP'li üye köylerde

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Özçiçek, seçimler sonrasında köyleri gezerek yol, su ve altyapı ihtiyaçlarını tespit çalışmaları yaptıklarını söyledi.

İl Genel Meclisi İmar Komisyonu Üyesi Mehmet Özçiçek, yaptığı açıklamada, köylerdeki ihtiyaçları aciliyet durumuna göre belli bir program çerçevesinde gidermeye devam ettiklerini dile getirdi. Programa alınan köylerde satıh kaplama, asfalt, grup yolu çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü, su ihtiyacı bulunan köylerle ilgili projelerin hazırlanarak ödeneklerin çıkarıldığını ifade eden Özçiçek, "Göreve geldiğimiz 28 Mart seçimlerinden itibaren Ketenciler-Kurtlar Karayolu, Ormanlı Karayolu, Işıklı Karayolu, Kurtlar-Kaptaş Karayolu, Çiğdemli Karayolu, Alacabük Köyü Karayolu, Güneşli Karayolu, Süleymanbeyler okul yolu, Gülüç OSB yolu, Mervealtı-Göktepe yoluna satıh kaplama asfalt dökülmüştür. Ayrıca, Yukarı Hocalar grup yolu, OSB-Çolaklaraltı yolu, Yenidoğancılar grup yolu ve Aşağı Hocalar grup yolunda şu anda ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarını sürdürüyorlar" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın'ın "İl genel meclis üyeleri ne iş yapar?" sözlerine de cevap veren Özçiçek, "İl Genel Meclis Üyelerinin ne iş yaptığını soran Sayın Milletvekili Harun Akın, açıklamasında '1 metre sıcak asfaltlama yapamıyorlarsa utanç verici bir durum' diyor. Cumhuriyet tarihinde Ereğli'nin hangi köyünde sıcak asfalt yapılmış? Cumhuriyet tarihinde hangi köyün alt yapısı yapılmış? Demagoji yapan Sayın Milletvekili'ne, Aşağıkayalıdere, Akkaya, Aşağıhocalar, Yukarıhocalar, Sütlüce, Yenidoğancılar köylerinin yollarını bir gezmesini tavsiye ediyoruz. Yıllardır ihmal edilen, bir çimentoya, bir elektrik trafosuna oyları alınan, satıh dahi olsa asfalt yüzü görmeyen bu köylerin yollarını gezdiğinde acaba yine 'Sıcak asfalt' diyerek demagoji yapabilecek mi? AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri bu köylerde. Çünkü, bizim oy kaygımız yok, demagoji yapmıyoruz. Biliyoruz ki, oyları alındıktan sonra unutulan bu köylerin umutları bu iktidar. Başbakanımız Sayın Erdoğan'ın, 'Susuz ve yolsuz köy kalmayacak' direktifleriyle halkın yüzünü güldürmeye başlayan bu çalışmalardan sonra, Sayın Milletvekili Harun Akın, Alaplı-Ereğli yolu üzeri, Subaşı-Kızılcapınar- Ormanlı ve Güneşli güzergahlarından geçerse, İl Genel Meclis Üyelerinin neler yaptığını daha da iyi görecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 11:25:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?