7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Atay Kula

Balıkesir’de, hayırsever işadamı Atay Kula tarafından yaptırılan 112 Hızır Acil Yardım İstasyonu, törenle hizmete girdi.

Daha önce Devlet Hastanesi içinde hizmet veren 112 İstasyonu, bundan böyle kendi binasında faaliyet gösterecek. Personel dinlenme odaları ile muhaberat ve afet merkezinin bulunduğu modern tesis, Vali Utku Acun, Belediye Başkanı Ziyaettin Tan, Sağlık Müdürü Selahattin Aras, Devlet Hastanesi Başhekimi Akif Sarıçiçek ve hayırsever işadamı tarafından hizmete açıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Utku Acun, Atay Kula nezdinde tüm hayırseverlere teşekkür ederken, bu şekildeki hizmetlerin devamını diledi. Devlet Hastanesi’nin acil servis girişindeki bahçede gerçekleşen törende, hayırsever İşadamı Atay Kula’ya şükran plaketi takdim eden Acun, Başhekim Akif Sarıçiçek ve Hastane Müdür Yardımcısı Tayfun Göker’e de birer başarı plaketi verdi.

Öte yandan, Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) Balıkesir Devlet Hastanesi’ne verdiği ISO 9002 Kalite Bayrağı da Vali Utku Acun tarafından törenle göndere çekildi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar