2
Haziran
2024
Pazar
MAGAZİN

Ebru Yaşar konser yerini bulamadı

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Altınova Beldesi'ne konser için gelen ünlü sanatçı Ebru Yaşar, yolu soracak kimse bulamadığı için kayboldu.
 
Kurtuluş şenliklerinde beldeye konser vermek için gelen Ebru Yaşar, konserin verileceği stadın yolunu bulamayınca kayboldu. Herkesin konser alanında olması sebebiyle yolu soracak kimseyi bulamadıklarını söyleyen ünlü sanatçı, zorla ulaştığı stadyumda iki saat boyunca 3 bin kişiyi eğlendirdi. Konser sırasında izleyicilere hitap eden Ebru Yaşar, samimi bir itirafta bulunarak konserine yapıldığı yeri bulamadıklarını ve Altınova içerisinde kaybolduklarını söyledi. Herkesin konser alanında olması sebebiyle yolu soracak kimseyi bulamadıklarını anlatan Ebru Yaşar, sesin geldiği yöne giderek Altınova stadını bulduklarını belirtti.
 
Altınova top sahasını dolduran yaklaşık 3 bin kişi Ebru Yaşar'ın sahneye çıkmasıyla birlikte coşkulu anlar yaşadı. Kurtuluş sevincini Altınova halkı ile paylaşan Yaşar, yeşil rengini çok sevdiğini belirterek, izleyiciler arasından tepeden tırnağa yeşiller giyinmiş bir bayanı sahneye davet etti. Hayranı ile kısa bir sohbet eden fantezi müziğin sevilen sesi Ebru Yaşar, dillerden düşmeyen "Yeşillenirim" isimli şarkısını seslendirdi.
 
Yaşar, iki saat boyunca kaldığı sahnede performansı ile dikkat çekerken, giydiği kıyafeti ile de gözlere hitap etti.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2006 Cumartesi 15:17:39
Güncelleme :16 Eylül 2006 Cumartesi 15:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?