17
Mayıs
2024
Cuma
BANDIRMA - BALIKESİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Balıkesir Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

Yüksekokulumuz, 1993-1994 Eğitim Öğretim Yılı'nda Gümrük İşletme ve İthalat İhracat Programları ile Bandırma Toprak Mahsulleri Ofisi arkasındaki bina ve Bandırma eski Kültür Merkezi binasında, Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile birlikte eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

Mevcut programlara 1994-1995 Eğitim Öğretim Yılı'nda Et Endüstrisi Programı, 2000-2001 Eğitim Öğretim Yılı'nda ise Gıda Teknolojisi ve İşletmecilik Programları dahil edilmiştir. Yine 2000-2001 Eğitim Öğretim Yılı'nda Gümrük İşletme Programı'na öğrenci alımı durdurularak diğer programların II.öğretimleri açılmıştır.

Yüksekokulumuzda 2003-2004 Eğitim Öğretim Yılı'ndan itibaren Çocuk Gelişimi Programı da açılarak, toplam 5 programla Bandırma Toprak Mahsulleri Ofisi arkasındaki kendi binasında eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Yeni sanayi Karşısı Gross Market Arkası
Adres2 :Bandırma/Balıkesir
Posta Kodu :10200
Telefon :0266 721 06 10
Faks :0266 721 06 13
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.