19
Mayıs
2024
Pazar
BANDIRMA - BALIKESİR

5 futbolcu ile yollar ayrıldı

TFF 3. LİG

TFF 3. Lig takımlarından Bandırmaspor, ara transfer döneminde 5 futbolcusuyla yollarını ayırırken, kadrosunu güçlendirmek amacıyla 4 yada 5 mevkiye transfer yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bandırmaspor Basın Sözcüleri Mehmet İlban ve Can Gülmezgil, kulüp binasında düzenledikleri basın toplantısında transfer çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Yükselme grubuna kalmayı başaran takımlarının kadrosunu güçlendirmek ve yükselme grubunda başarılı olarak 2. Lig'e çıkması için transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirten Gülmezgil ayrıca 5 futbolcuyla da yollarını ayırdıklarını söyledi. Gülmezgil, "Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda Taner Aras, Hüseyin Tunç, Metin Çalışkan, Abdülkadir Balkaya ve Kadir Dedeoğlu'yla yollarımızı karşılıklı anlaşarak ayırdık. Abdülkadir ve Kadir'den sakatlık ve çeşitli nedenlerle yeterince faydalanamadık. Ligin ikinci yarısında kendileri kiralık olarak başka kulüplerde forma giyecekler. Takımda sürekli 18'de bulunan ve zaman zaman faydalandığımız Taner'le ise yaş kontenjanından dolayı yollarımızı ayırıyoruz. Hüseyin ve Metin'den de kendilerine başka bir takım bulmalarını istedik. Eğer kamp döneminden sonra hocamız isterse başka arkadaşlarla da yollarımızı ayırabiliriz" dedi.

Transfer çalışmaları kapsamında 4 yada 5 mevkiye futbolcu almak istediklerini ifade eden Gülmezgil, "Ocak ayında başlayacak olan yükselme grubunda başarılı olmak ve 2. Lig'e çıkmak için ara transfer döneminde kadromuzu güçlendireceğiz. Özellikle stoper, sol kanat ve santrafora takımda sürekli forma şansı bulabilecek bize katkı sağlayacak futbolcular almayı istiyoruz. Henüz belli değil ancak 4 yada 5 yeni futbolcu alabiliriz" dedi.

Yönetici Mehmet İlban'da yedek kulübesi ve ilk 11'yle daha güçlü bir Bandırmaspor ortaya çıkarmak için çalıştıklarını ve bütçelerini zorladıklarını belirterek, "Transferde henüz anlaşma sağladığımız isimler yok. Ancak birinci listemizdeki futbolcularla anlaşamazsak alternatif bir listemiz daha var. Ara transferde takımda sürekli oynayabilecek futbolcular bulmak zor. Bizde bütçemizin şartlarını zorlayarak kaliteli futbolcularla anlaşmaya çalışıyoruz. Biz 6 futbolcuda transfer edebiliriz 3'de olabilir. Buna şartlarımıza göre bakacağız. Bu hafta oynacağımız son maç olan İnegöl deplasmanının ardından takımımız 3 Ocak'a kadar izinli olacaklar. 4 Ocak'ta çalışmalara başlayacağız. Takımımız bir hafta Bandırma'da çalışacak. Daha sonra yükselme grubundaki fikstüre göre ilk hafta deplasmana gideceksek orayan yakın bir yerde kamp yapıp, kamptan direk maçın oynanacağı şehire gideceğiz. Bu fikstürden sonra belli olacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 14:52:04
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 00:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?