17
Mayıs
2024
Cuma
BANDIRMA - BALIKESİR

Balıkesir: Cankurtaran milletvekili hastasını ziyaret etti...

1 kilogram 750 gram ağırlığında erkek bebek dünyaya getiren ve ismini Turhan koyan anne Selma Külfeli de çocuğunu ilk kez  gördü. Sancıları artan ve hastanede nöbetçi doktoru bulamayan bebeğin babası Erdinç Külefli, cep telefonundan AK Parti Milletvekili Turhan Çömez'i aramış ve yardım istemişti. Çömez, ambulansla hastayı Bandırma SSK Hastanesi'nden Bandırma Devlet Hastanesi'ne naklettirmiş ve ameliyatı başhekim Yalçın Düker'le birlikte gerçekleştirmişti.

Sezeryanla 1 kilogram 750 gram ağırlığında erkek çocuk dünyaya getiren Selma Külefli, kendilerine en zor anda yardım eden Milletvekili Turhan Çömez'in ismini çocuklarına verdiklerini söyledi. 

ilk kez küvezdeki oğlunu uzaktan seyreden annenin ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Çocuk Doktoru Cihan Avaroğlu, çocuğun bir ay küvezde kalacağını belirtti. Milletvekili Turhan Çömez kendi ismini verdikleri küvezdeki bebeğin ve Selma Külfeli'inn sağlık durumları hakkında Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Düker'den bilgi aldı. Bebeğin annesi Selma Külefli, babaannesi Meral Külefli ve annaannesi Hanefe Taş da ameliyatı yapan Milletvekili Çömez'e ve Başhekim Yalçın Düker'e teşekkür ettiler.

iha-balıkesir
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2004 Çarşamba 15:22:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?