26
Mayıs
2024
Pazar
BANDIRMA - BALIKESİR

Ban Ban'da hedef 3 puan

TFF 3. LİG

TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nun lideri Bandırmaspor camiası, Pazar günü oynayacakları Anadolu Üsküdar maçından 3 puan alarak 2. Lig yolunda sağladıkları 4 puanlık avantajı korumayı amaçlıyor.

Bandırmaspor tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Bandırmaspor yöneticileri Can Gülmezgil ve Mehmet İlban takım hakkında bilgi verdiler. Son olarak Torbalıspor deplasmanından aldıkları galibiyetle 7 maçta 7 galibiyetlik bir seri yakaladıklarını belirten Mehmet İlban, "Son 3 maça geldiğimizde 4 puanlık bir avantaj yakaladık. Bu haftaki Üsküdar maçı bizim için çok önemli. 7 maçta 7 galibiyetlik bir seri yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Üsküdar maçı 2. Lig yolundaki ilk anahtarımız" dedi.

Yönetici Can Gülmezgil, Pazar günü kendi evlerinde oynayacakları Anadolu Üsküdar maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "En zor maçlar içeride oynayacağımız maçlar. Kolay gibi gözüksede Üsküdar maçı çok zor geçecek. Bu maçta 3 puanı hedefliyoruz. Maçta golde geç gelebilir, taraftarlarımız sabırlı olmalılar. 90 dakika boyunca takımımızı desteklesinler" dedi. Gülmezgil, Anadolu Üsküdar maçında kırmızı kart cezalısı olan Rıza ile sakatlıkları devam eden Ali Kafadar ve Ozan Cengiz'in yer alamayacağını açıkladı. Gülmezgil ayrıca, Anadolu Üsküdar maçında yeni kapalı tribün bilet fiyatlarının 10 TL, eski kapalı tribün biletlerinin ise 5 TL'den satılacağını da belirtti.

BANDIRMASPOR LİSANSLI ÜRÜNLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Bandırmaspor'da uzun süredir devam eden lisans çalışması sonucunda hazırlanan forma, tişört ve atkılarında bu hafta içinde satışa çıkacağı belirtildi. Yönetici Can Gülmezgil, lisanslı ürünler hakkında bilgi vererek, "Bu hafta Bandırmaspor'un lisanslı ürünleri geliyor. 2 çeşit tişört ve 4 çeşit forma yaptırdık. Cumhuriyet Meydanı'na kurulacak stantta ve Cansu Giyim'de satışa çıkacak. Ayrıca bir de lisanslı atkı yaptırdık. Formalar 30 TL, tişörtler 20 TL, atkılar ise 5 TL'den satılacak. Taraftarlarımızın kulübümüze gelir sağlayacak olan lisanslı ürünlere ilgi göstermesini diliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 17:32:00
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 18:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?