19
Mayıs
2024
Pazar
BANDIRMA - BALIKESİR

Bandırma AKP'de 'Seray Sever' krizi

 Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde AKP Gençlik Kolları'nın organizasyonuyla sahne alan son günlerin popüler ismi Seray Sever, partilileri birbirine düşürdü.
Belediye sinema salonunda sahnelenen "Sevgili Karım" adlı tiyatro oyununu izlemek için yüzlerce partili salonu doldurdu. Kayra Şenocak'ın yazıp yönettiği oyunda Seray Sever'in sık sık argo ve müstehcen kelimeler kullanması ve sevişme sahnesini canlandırması partilileri kızdırdı. Oyunun yarısında birçok seyirci salonu terk ederken, AKP Gençlik Kolları yöneticilerinin oyun öncesi sanatçıyı seksi kıyafet giymemesi için uyardığı öğrenildi.
AKP'li aileler, "Biz bu oyuna 15 milyon liraya bilet alıp geldik. Böyle olduğunu bilseydik gelmezdik. Çocuklarımıza rezil olduk. Bu, ailece seyredilecek bir oyun değil" diye tepkileri dile getirdiler.
Ünlü sanatçı Seray Sever ise "Senaryo bu şekilde. Yönetmenin dediği gibi oynadık. Tiyatroyu AKP Gençlik Kolları'nın organize ettiğini bilmiyordum. Biz bu oyunun galasını 22 Nisan'da İstanbul Akatlar Kültür Mrekezi'nde oynadık. Sahneye bluz ve kot pantolonla çıktım. Açık kıyafet giymedim. Oyun sırasında zaman zaman göğüs dekoltem göründü diye kızanlar olmuş" dedi.
BALIKESİR - İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2004 Çarşamba 19:24:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?