22
Mayıs
2024
Çarşamba
BANDIRMA - BALIKESİR

Bandırma Terminali'nde silahlı saldırı

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Otobüs Terminali'nde meydana gelen silahlı saldırıda otobüs yazıhanesi işletmecisi ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde terminale gelen 2 kişi, bir firmanın otobüs yazıhanesi işletmecisi olan Davut Ç.'nin (47) bulunduğu işyerine girdi. Burada bulunan bir başka şahsı dışarı çıkartan şahıslar, Davut Ç.'ye ateş etmeye başladı. Saldırıda terminalde bekleyen yolcular panikle dışarı kaçarken, Davut Ç. kollarından ve bacaklarından vurularak ağır yaralandı. Toplam 11 el ateş eden saldırganlar daha sonra olay yerinden 10 plakalı beyaz bir araçla kaçtılar. Saldırının ardından yaralı Davut Ç. arkadaşları tarafından kaldırıldığı Kapıdağ Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 

Olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, ifadeler doğrultusunda saldırganların daha önce Davut Ç'nin firmasında çalıştığı öne sürülen Adapazarı nüfusuna kayıtlı A.A. ile kardeşi İ.A. olduğunu tespit etti. Bandırma Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olayın ardından kaçan şahısları yakalamak için ilçe çıkışında önlem aldılar. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 17:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?