22
Mayıs
2024
Çarşamba
BANDIRMA - BALIKESİR

Bandırma'da bıçaklı yaralama

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir lise öğrencisi, dövülen bir kişiyi kurtarmak isteyince bıçaklanarak hastanelik oldu. 

Edinilen bilgiye göre, Şehit Mehmet Gönenç Lisesi birinci sınıf öğrencisi Kubilay B. (16) okul çıkışı sokakta yürürken bir kişinin kalabalık bir grup tarafından dövüldüğünü gördü. Şahısları uyararak kavga etmemelerini isteyen genç, bunun karşılığını sırtından bıçaklanarak aldı. Şüpheliler, bir kişinin yaralandığını görünce, kaçmaya başladı. Yaralı öğrenci ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bandırma Dr. Mustafa Güven Karahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Hastanede tedavisi süren liseli genç, "Okuldan çıktım. Eve gidiyordum. Okulun bulunduğu bir üst sokakta bir gurup genç kendi aralarında kavga ediyor, birini, dövüyorlardı. Ayırmak istedim beni sırtımdan bıçaklayıp, olay yerinden kaçtılar" dedi. 

Okul Müdürü Selahattin Alkış, bıçaklanan öğrenciyi hastanede ziyaret ederek, olay hakkında bilgi aldı. Bıçaklanan liseli gencin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. 

Polisin olayla alakalı başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 18:03:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?