19
Mayıs
2024
Pazar
BANDIRMA - BALIKESİR

Bandırma'da uyuşturucu operasyonu: 15 kişi gözaltında

Bandırma Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlar Grup Amirliği ekiplerinin önceki gece Bandırma sahilindeki bir içkili restoranda yaptıkları operasyonda, lokantanın mutfak kısmında cam kavanozlara saklanmış halde esrar ele geçirildi. Emniyet ekipleri, aynı saatlerde operasyonun devamı olarak 100. Yıl Mahallesi 1548 Sokak’taki bir eve de baskın düzenledi. Evde ve restoranda yapılan aramalarda 6 kilo esrarla çeşitli çap ve ebatlarda 6 adet mermi ele geçirildi. Restoranda sahne alan şarkıcılar Hatice K. ve Meral E. ile birlikte Tevfik İ., Mesut Y., Bilgin Ş., Rıfkı A. ve Mustafa D. gözaltına alındı.

Yakalanan şarkıcı Meral E., görüntü alan kameramanlara, "Çekmeyin, geleceğimle oynuyorsunuz" diye bağırdı.

Polis, Bandırma’da ele geçen uyuşturucaların bir kısmının Bursa’nın Karacabey İlçesi’ne bağlı Çavuşköy’den geldiğini tespit edince jandarmayla ortak operasyon düzenledi. Jandarmanın köyde yaptığı operasyonda Tuncay T. ve Taner C., 3 kilo esrarla birlikte yakalanarak Bandırma’ya getirildi.

Bu arada, yakalanan sanıkların ifadeleri doğrultusunda bir otomobil takibe alındı. Polis ekiplerinin yolları kestiğini gören şüpheliler, 34 VHB 81 plakalı otoyu 17 Eylül Mahallesi Mescit Sokağı’nda terk edip plakası belli olmayan başka bir araca binerek kaçmaya çalışırken polis ekiplerine yakalandı. Araçta bulunan H.B., E.E., Y.B., S.B., O.K. ve C.Ç. gözaltına alındı.
3 operasyonda yakalanan toplam 19 sanıktan 9’u adliyeye sevk edildi. Diğer 6 kişi ise emniyette halen gözaltında tutuluyor.

iha-balıkesir
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2004 Perşembe 15:19:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?