18
Mayıs
2024
Cumartesi
BANDIRMA - BALIKESİR

Bandırmaspor'a 50 bin TL'lik destek

BANDIRMA GENÇLİK SPOR VAKFI'NDAN BANDIRMASPOR'A MADDİ DESTEK

Bandırma Gençlik, Spor Vakfı ve Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, 3. Lig Yükselme Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Bandırmaspor'a vakıf bütçesinden 50 bin TL maddi yardımda bulundu.

Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Başkan Yardımcısı Can Gülmezgil, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti. Aynı zamanda Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı Başkanı da olan Sedat Pekel, 3. Lig Yükselme Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Bandırmaspor'a vakıf yönetimi olarak kasalarındaki 50 bin TL parayı bağış olarak verdiklerini açıkladı.

Vakıf olarak çok büyük bütçeleri bulunmadığını belirten Pekel, kasalarındaki paradan 50 bin TL'yi Bandırmaspor'a, 3 bin TL'yi ise amatör kulüp olan Sanayispor'a bağışladıklarını söyledi. Pekel bağış çeklerini kulüp yöneticilerine teslim etti. Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı'da kulüplerin belediye desteği olmadan ayakta durmasının mümkün olmadığına dikkat çekti.

Bandırmaspor'dan otoparklardan gelen gelirin herşey için yeterli olmadığını ifade eden Kılkışlı, "Biz 2002'de yönetime geldiğimiz zaman 150 binlik Bandırma'da 150 kişi bile Bandırmaspor'un hangi ligde oynadığını, hangi deplasmana gittiğini bilmiyordu. Otoparklara güvenerek yönetimi aldık. Bandırmaspor'un tüm borçlarını ödemeye çalışan bir yönetim için yeterli olan bir para değil otoparklardan gelen para. İddaa'ya girdiğimiz her maçtan 30 bin TL alıyoruz onun dışında bşka bir gelirimiz yok. Kimseden gidip de para isteyen bir yönetim değiliz. Bandırmaspor'u övünerek söylüyorum iyi bir yere getirdik. Bandırmaspor Bandırmalıların yeniden aklına geldi. Belediye desteği olmayan hiçbir kulüp ayaklarının üzerinde duramaz. Tüm sosyal kurumlarla, halkıyla, esnafıyla bütünleşmiş bir kent daha çok başarıya gidecektir. Bize verdiklerini destekten dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

BANDIRMA GENÇLİK SPOR VAKFI'NDAN BANDIRMASPOR'A MADDİ DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 17:35:02
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 23:08:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?