18
Mayıs
2024
Cumartesi
BANDIRMA - BALIKESİR

Başarılı başkan yeniden aday

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde, Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Salı günü yapılacak seçimlerde tekrar aday olduğunu açıkladı.

Dün akşam, oda binasında basın toplantısı düzenleyen Kocaman, "10 yıldır başkanlık yapmış biri olarak artık görevimi tamamladığım düşüncesindeydim.

Bunu TOBB Başkanına da anlattım, ancak oda üyeleri tekrar başkanlığa aday olmamda ısrar etti. Bandırma’nın AB’ye üyelik sürecinde olduğu şu günlerde Başkanlık görevini kabul etmemem, görevden kaçmak olacaktı.

Bu yüzden tekrar başkanlığa adaylığımı koydum. Bandırma Ticaret Odası’nın misyonu artık Bandırma’yı AB’ye hazırlamak için çalışmaktır. Başkanlık yaptığım 10 yıl içinde organize sanayi bölgesini kurup Bandırma’ya kazandırdık.

Ticaret Odası İlköğretim Okulu’nu yaptık. Eski oda binasını Türk Eğitim Vakfı’na verdik. Burada çocuklara bilgisayar ve yabancı dil eğitimi veriliyor" dedi.

Kocabaş, halen TOBB ile Trakya ve İstanbul’daki 28 oda ve borsanın ortak olduğu UMAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu, 3 dil bilen Türkiye’nin en genç oda başkanı olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2005 Cuma 11:47:50
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 11:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?