22
Mayıs
2024
Çarşamba
BANDIRMA - BALIKESİR

Başkan sabır istedi

Bandırma Belediye Başkanı Cemal Öztaylan, bir başkan olarak kendisinin bozuk yollarda yürümeye utandığını belirterek, doğalgaz, elektrik ve kanalizasyon çalışmaları sebebiyle bozulan şehir içi yollar için vatandaşların 1 ay daha sabretmelerini istedi.

Başkan Öztaylan, son bir kaç aydır doğalgaz şebekesi, elektrik nakil hatlarının yer altına indirilmesi ve kanalizasyon çalışmaları sebebiyle Bandırma’nın yollarının bozulduğunu ifade ederek, vatandaşların 1 ay daha sabretmelerini istedi.

Kazı çalışmaları dolayısıyla bozulan yolların asfaltlanması için havaların belli bir sıcaklığa ulaşmasının şart olduğunu dile getiren Öztaylan, "Şehir içindeki ana caddelerdeki çalışmaların bitmesini bekliyoruz. İlk önce buraları bitirerek ana caddeleri asfaltlayacağız. Doğalgaz, elektrik ve kanalizasyon çalışmaları aynı anda yapılıyor. Bir ay sonra bu yolları asfalt yaparak düzelteceğiz" dedi.

Başkan olarak kendisinin de bu yollarda yürümekten utandığını kaydeden Öztaylan, "Ancak bazı çalışmaları tamamlamak, modern bir şehir oluşturmak için bir süre bu sıkıntıyı hep birlikte çekmeye mecburuz. Yolların yapımı için tonu 4 milyondan kaliteli mıcır aldık. Ayrıca 300 ton asfalt malzemesi de satın aldık" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2005 Perşembe 15:06:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?