15
Mayıs
2024
Çarşamba
BANDIRMA - BALIKESİR

Çukura uçan araçtan sağ çıktı

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde bir araç, 10 metrelik inşaat çukuruna uçtu. Hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü, vatandaşlar tarafından kurtarıldı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza bu sabah Levent Mahallesi Büyük Levent Caddesi üzerinde meydana geldi. Şehir merkezinden Levent Mahallesi'ne seyir halinde olan Yusuf D. (30) yönetimindeki 10 NN 881 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle yolda kayarak karşı şeritte bulunan bir inşaata girdi. Yol ile inşaat çukuru arasındaki demir bariyerleri kıran araç, yaklaşık 10 metrelik çukura düşerek, inşaat duvarıyla toprak blok arasına yan yattı.
 
Hurdaya dönen araçta sıkışan Yusuf D., kazayı duyarak olay yerine gelen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Vücudunda kırıklar olduğu için aracın üzerine yatırılarak bekletilen sürücü, olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil Servis görevlilerince inşaattan çıkarılarak, Güven Karahan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
 
Otomobilin patlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri, aracın motor kısmına özel köpük sıktı. İnşaat ile yolun toprağı arasına sıkışan otomobil ise vinçle yukarı çekilebildi. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2007 Pazartesi 15:45:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?