26
Mayıs
2024
Pazar
BANDIRMA - BALIKESİR

Emniyete araç takviyesi

BANDIRMA EMNİYETİ'NE YENİ ARAÇ TAKVİYESİ

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde şirket ve kurumlar tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kazandırılan 5 yeni araç törenle hizmete girdi.

Emniyet Hizmetleri Güçlendirme Derneği vasıtasıyla Banvit, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ticaret Borsası, Çelebi Holding, Mauri Maya firmaları tarafından satın alınan 5 adet yeni polis aracı için İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman, Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, İl Genel Meclisi üyeleri Namık Havutça, Ahmet Göçmez ve Ahmet Okbay'da katıldı. Törende konuşan Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman, araç kampanyasına katılan firma ve kurumlara katkılarından dolayı teşekkür ederek, alınan araçlarının Bandırma'nın asayişine olumlu anlamda katkı sağlayacağına ve görev yapan personelin performansını arttıracağına inandıklarını söyledi.

Kaymakam Ali Mantı ise konuşmasında, polisin araç ve gereçlerinin modern olmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Suçluların araçları hızlı. Onların hızı arttıkça bizimde hızımızın artması lazım" dedi. Belediye Başkanı Sedat Pekel'de ilçeye kurulan mobese kameralarından sonra olaylara hızlı müdahalenin daha önem kazandığını belirterek alınan araçların hayırlı olmasını diledi.

Törende dua okunmasının ardından kurdelalar kesilerek araçlara hizmete girdi. Törende araçların alımını sağlayan Banvit A.Ş. adına yönetici Özkan Kılıç, Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin ve Çelebi Holding yöneticisine teşekkür plaketleri verildi. Hizmete giren araçlar daha sonra şehir merkezinde tur atarak vatandaşlara tanıtıldı.

BANDIRMA EMNİYETİ'NE YENİ ARAÇ TAKVİYESİ
BANDIRMA EMNİYETİ'NE YENİ ARAÇ TAKVİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 17:39:04
Güncelleme :13 Kasım 2010 Cumartesi 02:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?