17
Mayıs
2024
Cuma
BANDIRMA - BALIKESİR

Gasp ve oto hırsızı 5 kişi yakalandı

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde, çeşitli tarihlerde gasp ve oto hırsızlığı olaylarına karışan 5 kişi yakalandı.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Erdek Emniyeti’yle yaptığı ortak operasyonlarda, 19 Temmuz tarihinde Bandırma’da 15 yaşındaki İ.T.’nin cep telefonu gasp eden Serkan Narça (18) ile Özgür Zeyrek, Erdek’teki evlerinde yakalandı.

Yine Bandırma ve Erdek Emniyeti’nin ortak operasyonunda, 11 Ekim tarihinde Bandırma Servet Çırpan Caddesi’nde Volkan Atalay isimli şahsın cep telefonunu ve çantasındaki 1 milyar 460 milyon parasını bıçak zoruyla gasp eden Serkan Sırtlan (28), Erdek’te yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 3 sanık, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda ise, 28 Eylül’de İstanbul’dan 34 ZG 3609 plakalı Mitsubishi marka minibüsü çalarak sahte plaka ve ruhsat düzenleyen Fehim Zincir (44), Bandırma’da yakalandı. Oto hırsızının suç ortağının Balıkesir’de olduğu bilgisini alan polis, Balıkesir polisiyle birlikte ortak operasyon düzenleyerek, aynı suçtan aranan Ali Sevinç’i Balıkesir’de saklandığı evde yakalandı. Sanıkların İstanbul’dan çaldıkları Ayhan Sevin’e ait minibüse 34 YVV plakalı sahte ruhsat ve plaka düzenledikleri ortaya çıktı. Sanıklarından Ali Sevinç’in daha önce de dolandırıcılık ve sahte çek düzenlemekten sabıkası olduğu öğrenilirken,mahkemeye çıkartılan sanıklar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BALIKESİR (İHA)
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2004 Pazartesi 10:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?