22
Mayıs
2024
Çarşamba
BANDIRMA - BALIKESİR

Hızlı feribotta seçim yoğunluğu

Genel Seçimleri'nde oy kullanmak isteyen tatilciler dönüş yoluna düştü. Ege ve Akdeniz'den İstanbul'a gitmek isteyen tatilciler, Bandırma Hızlı Feribot İskelesi'nde uzun kuyruklar oluştururken, İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmeleri de (İDO) artan talebi karşılamak için ek seferler koydu.

 
Seçimlerde kayıtlı oldukları yerlerde oyunu kullanmak isteyen vatandaşlar, Ege ve Akdeniz'deki tatillerini yarıda keserek İstanbul'a dönmeye başladı. İstanbul'a dönmek isteyen vatandaşlar, hızlı feribot ve deniz otobüsü biletlerini günler öncesinden alırken, feribotlarda boş yer kalmadığı belirtildi. İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmeleri seçimler öncesinde yolcu talebini karşılamak için Bandırma-Yenikapı ile Avşa ve Marmara Adaları-Yenikapı arasına ek seferler koydu. Bandırma'dan Yenikapı'ya Cuma günü 3 hızlı feribot çalışırken, Cumartesi günü ise 3 hızlı feribota ek olarak 2 deniz otobüsü seferi konuldu. Öte yandan Avşa ve Marmara Adalarında tatillerini yapan vatandaşlar içinde Cumartesi günü Yenikapı'ya ek deniz otobüsü seferi yapılacak.


Bandırma Hızlı Feribot İskelesi'nde araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, seçimler için tatillerini yarıda bıraktıklarını ve oylarını kullanmak için İstanbul'a döndüklerini söyledi. Bu arada Bandırma İskelesi'nde bekleyen araçlar, özel güvenlik ekipleri tarafından tek tek bomba araması yapıldıktan sonra feribota alınıyor.

İha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 03:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?