19
Mayıs
2024
Pazar
BANDIRMA - BALIKESİR

İntiharı 1 Nisan şakası sandı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, cep telefonuyla arayıp intihar edeceğini söyleyen arkadaşına, “1 Nisan Şakası” yaptığını sanarak önce inanmayan, sonra da geri aradığında yanıt alamayan kişi, meraklanıp evine gittiği arkadaşını mutfak tavanına kendini asmış biçimde buldu.

Arkadaşı tarafından hastaneye götürülen kişinin, hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, 17 Eylül mahallesinde bir kahvehanede bulunan Zeki Gündüz'ü, aynı mahallede oturan arkadaşı İbrahim Sadi Köprülü (37) cep telefonuyla aradı.

“İntihar edeceğim” diyerek telefonu kapatan arkadaşına “1 Nisan Şakası” yaptığı düşüncesiyle önce inanmayan Gündüz, kısa süre sonra kuşkulanarak arkadaşını geri aradı.

Telefon açılmayınca meraklanarak İbrahim Sadi Köprülü'nün evine giden Gündüz, yedek anahtarla girdiği evin mutfağında, arkadaşını kendini tavana asmış biçimde buldu.

Baygın durumda olan arkadaşının kalbinin attığını farkeden Gündüz, ipi bıçakla keserek arkadaşını taksiyle Bandırma Devlet Hastanesi'ne götürdü.

İşsiz olduğu ve 5 aydan beri eşinden ayrı yaşadığı için bunalıma girdiği öğrenilen İbrahim Sadi Köprülü'nün, hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.
a.a
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2007 Pazar 22:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tarkan Temel IP: 80.216.190.xxx Tarih : 9.04.2007 23:38:28
Selam.Ben Bandirmami cok seviyorum ve halkimida.Lutfen arkasim bir daha böyle tehlikeli oyunlar oynama.ölsen bile acliktan öl ama hayala kavga ederek öl.Ben kendimde cok zor gunler gecirdim ama hayat cok keyifli.Agac gölgesinde oturup hafif bir ruzgari yanaklarimda hissetmek bile cok guzel.Ben Isvec`te yasiyorum.Icimden gelerek degil buda benim hayatimin cizgisi.Arkadasim limon sat,cöpcu ol ama hayatina kiyma.Heleki sevdigin insan icin hic kiyma,eger o senin kiymetini anlamadiysa hic degmez,ama senin onun icin savasman gerekiyorsa hemen bu savas basla.Ben Bandirmadaki zamanlarimda canim sikilinca cekirdek alir ve fenere yururdum.Seni kurtaran arkasa ben cok tesekkur ediyorum.Hayatinin kiymetini bil.Arkadasim kendine iyi bak.Bandirmali Tarkan Temel.