26
Mayıs
2024
Pazar
BANDIRMA - BALIKESİR

Kaymakamlık Kupası sahibini buldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası, Bor ve Asit Fabrikaları Müdürlüğü ile Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü arasında oynanan final maçıyla sona erdi.

Bandırma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdem Eren ve ekibince organize edilen 17 takımın katıldığı Kaymakamlık Kupası Halı saha Futbol turnuvası sona erdi.

Livatya Mevkindeki Duru Halı Saha Tesisleri'nde kamu kurum ve kuruluşları ve şirketlerin futbol takımları katılımıyla organize edilen Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası final maçında Bor ve Asit Fabrikaları Müdürlüğü takımını eleyen Ceza İnfaz Kurumu takımı şampiyonluk kupasını kazandı.

Final maçını Kaymakam Salih Keser, Belediye Başkanı Sedat Pekel, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Emniyet Müdürü Uğur Gül, Cezaevi Müdürü Ömer Ekinci, Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan ve kalabalık bir davetli topluluğu izledi. Turnuva sonunda Kaymakam Salih Keser ve Belediye Başkanı Sedat Pekel, Kaymakamlık kupası hakkında bilgi verdiler.

Kaymakam Keser turnuvaların her yıl süreceğini belirtti. Başkan Sedat Pekel'de bu tip turnuvaların çok faydalı olduğunu sporun her dalında turnuva yapılması için çalışacaklarını destek olacaklarını belirtti. Final maçı sonunda Kaymakam Salih Keser turnuvaya katkı sağlayan Beleidye Başkanı Sedat Pekel'e plaket verdi. Kaymakam Salih Keser final maçını kazanan Ceza İnfaz Kurumu'na kupa ve plaket verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 16:08:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?