24
Mayıs
2024
Cuma
BANDIRMA - BALIKESİR

Kazaya davetiye!

Bandırma'da, Paşabayır Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi ile hızlı feribottan çıkan araçların çevre yoluyla bağlantısını sağlayan kavşaktaki trafik ışıklarının 1 aydır yanmaması, faciaya davetiye çıkarıyor.

Daha önce de pek çok kazanın meydana geldiği kavşaktaki trafik ışıklarının yaklaşık 1 aydır yanmadığını dile getiren vatandaşlar, sürücülerin kavşakta sık sık kaza tehlikesi atlattığını söyledi.

İstanbul-Bandırma arasında çalışan hızlı feribottan çıkan araçların Ege ve Akdeniz’e gitmek için kullandığı yolla, Bandırma’nın en kalabalık mahallesi olan Paşabayır Mahallesi’nde ana caddenin kesiştiği çok yönlü kavşakta bulunan trafik ışıklarının devre dışı kalması tepkiye sebep oluyor.

Çevre sakinleri ve Paşabayır taksi ve dolmuş şoförleri, özellikle Bandırma’yı bilmeyen İstanbul’dan hızlı feribotla gelmiş sürücülerin çok süratli bir şekilde kavşağa girdiklerini belirterek, kavşakta büyük bir kaza olmasından korktuklarını ifade ediyor.

Çevre sakinleri, kavşağın kontrolsüz olması sebebiyle zor anlar yaşadıklarını belirterek, "Paşabayır’da bulunan okullara giden öğrenciler her gün bu yolu kullanıyor. Trafik ışıklarının yanması için illa kaza olup da birilerinin canının mı yanması lazım" diyerek, tepkilerini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 14:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?