22
Mayıs
2024
Çarşamba
BANDIRMA - BALIKESİR

Linç edilmekten son anda kurtuldu

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, kaldırımda yürüyen kadınlara el kol hareketi yapıp, sözlü tacizde bulunan alkollü Turgay Tüfekçi (43), mahalle esnafı tarafından linç edilmek istendi. Esnaf ve çevredekiler tarafından yere yatırılıp dövülen Tüfekçi'yi, polis güçlükle öfkeli kalabalığı elinden aldı.

Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu Atatürk Caddesi'nde, dün akşam saatlerinde, kaldırımda yürüyen kadınlara el kol hareketi yapıp sözlü tacizde bulunan Turgay Tüfekçi, esnaf ve çevedekiler tarafından uzaklaştırılmak istendi. Ancak alkollü olduğu belirlenen Tüfekçi, uyarılara aldırmayarak, yoldan geçen kadınları sözle taciz etmeyi sürdürdü.

Tüfekçi'nin uzaklaşmamasına kızan esnaf ve çevredekiler, alkollü adamı yere yatırıp, dövmeye başladı. Sokak ortasında yaşanan arbedeye, bölgede devriye gezen polisler müdahale etti. Tüfetçi'yi öfkeli kalabalığın elinden güçlükle alan polis, linçten kurtardı. Turgay Tüfekçi, daha sonra ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.




DHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 13:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oğuzcan aydın IP: 85.98.76.xxx Tarih : 7.07.2007 16:05:00
şahsen ben görsem bende aynısını yapardım ben bide güreşçiyim aldığım gibi havaya sonrada kaçasını yerleree vururdum canım bandırmam için herşeyi yaparım ((www.ozishop.tr.gg)) beklerim