18
Mayıs
2024
Cumartesi
BANDIRMA - BALIKESİR

Milli Eğitim Müdürleri Bandırma'da toplandı

Balıkesir bölgesine bağlı 17 ilçe milli eğitim müdürü Bandırma’da toplandı. Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Binay, Balıkesir genelindeki ilköğretim ve liselerde 210 bin öğrencinin eğitim gördüğünü ifade ederek, "12 bin öğretmen kadromuzla Milli Eğitim’in kalitesini daha da ileriye götürmek için çalışıyoruz" dedi.

İlçe milli eğitim müdürlüklerinin sıkıntılarının dinlenmesi, ihtiyaçların tespit edilmesi için toplandıklarını belirten Binay, "Bu sıkıntılara çözüm bulmak, daha iyi bir eğitim için projeler üretmek üzere toplandık. Dersliğe ihtiyacı olan Balıkesir merkez, Edremit ve Bandırma’ya ek derslik yapımı konusunda öncelik vereceğiz. Gayemiz yakın bir zamanda tüm okullardaki sınıf mevcutlarını milli eğitim standartlarına uygun hale getirebilmek. Bu hedef doğrultusunda hayırsever vatandaşlarımızın da devletle işbirliği içinde olması gerekiyor" dedi.

Bandırma’da bir sınıfa 44 öğrencinin düştüğünü kaydenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan da, ortaöğretim okullarında 108, liselerde ise 24 ek dersliğe ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

bandırma
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 17:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?