16
Mayıs
2024
Perşembe
BANDIRMA - BALIKESİR

'Sağır Oda' Bandırma'da

Kanal D televizyonunda yayınlanan 'Sağır Oda' isimli dizinin oyuncuları, Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde düzenlenen panelde üniversite öğrencileriyle biraraya geldi. 

Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri' kapsamında yapılan panele dizide 'J-15 Başkanı Nejat' rolünü oynayan Erol Tezeren, dizinin senaristi ve oyuncusu Ayhan Bozkurt, Şehbal Kırımlı'yı oynayan Bigkem Körövus, Aylin Kırımlı rolündeki Zeynep Kumral ve oyuncu Vedat Güney katıldı. 

Panelde, öğrencilerin dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağını sorması üzerine oyuncu Zeynep Kumral, bir bölüm sonrasını dahi bilmediklerini söyledi. Kumral, "Dizinin 25. bölümünü bitirdik. İnanın burada bulunan kimse ve diğer oyuncular da neler olacağını bilmiyor. Bunu bilenler Soner Yalçın, Cüneyt Özdemir ve senaristimizdir. Biz sizlerden sadece bir bölüm önde gidiyoruz" dedi.
Diziyle ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlayan oyuncular, yaşadıkları ilginç anları da anlattı. Dizideki dayak sahnelerini anlatan Erol Tezeren, "Dizideki dayak sahnelerinde Ayhan Bozkurt kardeşimizle son olarak oynadık. Kendisine bu sahnelerde yardımcı oldum. Provalarda vuruyormuş gibi yaptım ama motor denildiğinde bir patlatıyorum nereden geldiğini anlamıyor. Kendisi de bana şaşkınlıkla bakıyor" diye konuştu. Dizi oyuncuları, öğrencilerin soruları üzerine, Kurtlar Vadisi dizisinin yayından kaldırılmasının yanlış bulduklarını da ifade etti.
Panel sonunda öğrenciler tarafından yılın en iyi dizisi seçilen Sağır Oda dizisinin ekibine Dekan Prof. Dr. Edip Örücü tarafından plaket verilirken, sahneye çıkan öğrenciler dizi ekibiyle hatıra fotoğrafları çektirdi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2007 Cumartesi 02:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?