24
Mayıs
2024
Cuma
BANDIRMA - BALIKESİR

Sevgi Yolu'nu Unakıtan açacak

Bandırma'da yapımı bir süredir devam eden Sevgi Yolu’nu, 3 Haziran Cuma günü Bandırma’ya gelecek olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan hizmete açacak.

Doğalgaz, kanalizasyon ve elektrik nakil hatları çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üst yapı çalışmalarının başladığı Sevgi Yolu’nda hazırlıklar son aşamaya geldi.

Yolun Bakan Unakıtan’ın gelişine kadar yetişebilmesi için gece gündüz çalışmalar devam ediyor. Sevgi Yolu üzerinde yapılan 2 büyük süs havuzu tamamlanırken, yolun parke döşemeleriyle onlarca palmiye ağacının ekilmesi de tamamlandı. Belediye ekipleri araç trafiğine kapalı olan Sevgi Yolu üzerine koyacakları modern oturaklarla saatleri yerleştirmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Cemal Öztaylan, çalışmaların son aşamada olduğunu belirterek, "Bandırma’yı Güney Marmara’nın en modern kenti yapmak için çalışıyoruz. Şehirdeki altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra tüm şehir bir Avrupa kenti gibi düzenli ve güzel olacak" dedi.

Bakan Kemal Unakıtan, Cuma günü geleceği Bandırma’da Sevgi Yolu’nun açılışıyla birlikte, yeni itfaiye binası inşaatının da temel atma törenine katılacak. Bandırma’daki programının ardından Erdek’e geçecek olan Unakıtan, burada da Gross Market Alışveriş Merkezi’nin açılışını yapacak.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2005 Salı 16:41:29
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 17:09:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
game özdemir IP: 85.107.106.xxx Tarih : 5.07.2008 11:46:58

gerçekten sevgi yolu çok güzel fakat agaçlar olmadan hiç bir şeye bnzemedi bu bir gerçek