23
Mayıs
2024
Perşembe
BANDIRMA - BALIKESİR

SSK'lıların çilesi sona erdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Hesaplarını İnceleme Komisyonu Başkanı İsmail Özgün’ün, Bandırma’daki SSK’lıların yaşadığı sıkıntıların sona ermesini sağladı.

Özgün, ödeme bürolarında çalışacak personelin valilik onayıyla geçici tayinlerinin yapılarak, ödeme bürosunun faaliyete geçmesini sağladı. Özgün’e bu konuda daha önce talepte bulunan Petrol-İş, Tek Gıda-İş, Liman-İş ve Genel-İş sendikaları Bandırma şube başkanları, milletvekiline mektup göndererek teşekkür etti.

Milletvekili İsmail Özgün, Bandırma’da özellikle SSK’lıların en büyük meselesi olan sağlık karnelerinin Bandırma’dan verilmesi ve bu ilçedeki ödeme bürosunun asil eleman teminiyle faaliyete geçirilip on-line sisteminin çözümü, 6 aylık vizite kayıtlarının Bandırma’daki ödeme bürosunda tasdikinin yapılması için SSK yönetimiyle görüşüp, yaşanan sıkıntıların sona ermesini sağladı.

Öte yandan, Bandırma Şehit Süleyman Bey Pansiyonlu İlköğretim Okulu’nun depreme karşı güçlendirilme projesinin de Özgün’ün teşebbüsüyle bakanlıkça onaylandığı bildirildi. İnşaata önümüzdeki günlerde başlanacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 13:49:55
Güncelleme :30 Mart 2005 Çarşamba 13:51:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?