18
Mayıs
2024
Cumartesi
BANDIRMA - BALIKESİR

Taraftarla ilk buluşma

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig takımlarından Bandırmaspor yeni sezon açılışını yaparak taraftarlarıyla buluştu.

Bandırma 17 Eylül Stadyumu’ndaki açılış törenine Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman’da katıldı. Bandırmasporlu futbolcular tek tek anons edilerek sahaya çağırılırken, tribünleri dolduran taraftarlar futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Törende Bandırmaspor’un altyapı takımları da taraftarlardan büyük alkış aldı.

Törende konuşan Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı, yönetim olarak görev yaptıkları 3 senede 2 şampiyonluk yaşadıklarını belirterek, “Birçok şeyi değiştirdik. Kulübün borçlarını temizledik ve sportif başarılar elde ederek 2. Lig’e yükselmeyi başardık. Bandırmaspor bugün Türkiye’nin saygın, borçsuz ender kulüplerinden bir tanesidir” dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel’de Bandırmaspor için şehirdeki sanayi kuruluşları ve işadamlarının ellerini ceplerine atması gerektiğini ifade ederek, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Her başarı yeni başarılara atılan ilk adımdır. Bandırmaspor 2. Lig’de başarılı olarak üst lige yükselmelidir. Ancak Bandırma kendi çocuklarına sahip çıkmalı. Kentteki sanayiciler ve işadamları Bandırmaspor için ellerini cebine atmalıdırlar” dedi.

Törende konuşmaların ardından saha kenarında kurban kesildi. Açılış töreninin sonunda Bandırmaspor, Bursa Orhangazispor’la bir hazırlık karşılaşması yaptı.

TFF 2. LİG
TFF 2. LİG
TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 19:33:02
Güncelleme :22 Ağustos 2010 Pazar 22:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?