18
Mayıs
2024
Cumartesi
BANDIRMA - BALIKESİR

Tuluyhan Uğurlu mest etti

TULUYHAN UĞURLU BANDIRMA'DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Ünlü besteci ve piyanist Tuluyhan Uğurlu, Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen '21. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali' kapsamında Banvit A.Ş.nin sponsorluğuyla Bandırmalı sanatseverlerle buluştu.

Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonun'da 3 Haziran gecesi gerçekleştirilen konserde davetlilere 'Güneş Ülke Anadolu' eserini seslendiren sanatçı, dinleyenlerin büyük beğenisini topladı. Banvit'in kültür ve sanat destekleri kapsamında gerçekleştirilen konserde Tuluyhan Uğurlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şubesi ile Banvit'in 3 yıldır ortaklaşa yürüttüğü Kızlar Banvit'le Okula burs programına da destek vermeyi ihmal etmedi. Tuluyhan Uğurlu, programdan yararlanan 30 kız öğrencinin vokali eşliğinde, söz ve bestesi sanatçıya ait olan 'Bu toprağın çocukları' şarkısını seslendirdi. Uğurlu ayrıca konser alanındaki CD satış standında satılan albümlerinden elde edilen gelirlerin bır kısmını da ÇYDD Bandırma Şubesi'ne bağışladı.

Ayrıca konser öncesinde düzenlenen Vedat Şentürk fotoğraf sergisinde satışa sunulan fotoğrafların geliri de Kızlar Banvit'le Okula burs programına aktarıldı.

TULUYHAN UĞURLU BANDIRMA'DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU
TULUYHAN UĞURLU BANDIRMA'DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 23:27:05
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 00:46:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?