18
Mayıs
2024
Cumartesi
BANDIRMA - BALIKESİR

Uluslararası KOBİ Sempozyumu Bandırma'da

Bandırma'da 19-22 Mayıs arasında "Uluslararası KOBİ’ler Sempozyumu" düzenlenecek.

Avrupa’daki 3 bin kurum, kuruluş ve işadamının davet edildiği ve AB’ye giriş öncesinde KOBİ’lerin sektörel sıkıntılarına çözüm bulmak amacıyla düzenlenen sempozyuma katılmak isteyen işadamlarının, 20 Mart’a kadar Bandırma İİBF’ye müracaat etmeleri gerekiyor.

Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Polonya’daki Ünivercity of Finance tarafından tertiplenecek zirveye, yurt içi ve dışından çok sayıda işadamı katılacak.

Bandırma İİBF Dekanı Prof. Dr. Adem Çabuk, "Avrupalı KOBİ’ler ilk kez Bandırma’da biraraya gelme fırsatı bulacak. Ülkemizdeki işletmelerin yüzde 99’u küçük ve orta boy düzeyinde. Bandırma’da ilk kez yapılacak bu sempozyumun gayesi, Avrupa Birliği’ne (AB) girildiğinde KOBİ’lerin yaşayabileceği sıkıntıları, önceden tespit edip çözümler geliştirerek bertaraf etmeyi sağlamak. Fakülte olarak internet üzerinden Avrupa’daki 3 bin kurum, kuruluş ve işadamına, konuyla ilgili bilgi ve Bandırma’yı tanıtan fotoğraflar gönderdik. Bandırma’daki sempozyuma konuşmacı olarak katılmak isteyen işadamlarımız 20 Mart’a kadar fakültemize müracaat edebilirler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 12:49:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?