18
Mayıs
2024
Cumartesi
BANDIRMA - BALIKESİR

Üniversiteli Fenerbahçeliler’den huzurevine ziyaret

Bandırma Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği (Unifeb) üyesi üniversite öğrencileri, Kurban Bayramı’nda Kızılay Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
Huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet ederek bayramlarını kutlayan Bandırma 1907 Unifeb üyesi gençler, huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi. Huzurevi sakinleri, ziyaret nedeniyle duygulu anlar yaşadı. Huzurevi sakinleri, gençlere Lefter ile Can Bartu’nun gollerini ve Fenerbahçe’nin büyük zaferleri anlattı.
Bandırma Unifeb Sorumlusu Murat Çakmak, dernek olarak çeşitli sosyal faaliyetler yürüttüklerini belirterek, "Biz Unifeb olarak Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış üniversite öğrencisi arkadaşlarımızla bir sivil toplum kuruluşu gibi çalışıyoruz. Sporun fanatizm, holiganlık olmadığını Fenerbahçe taraftarlarının bir toplum gönüllüsü olarak da çalıştığını gösteriyoruz. Örneğin Güney Asya’daki tsunami mağdurları için öğrenci harçlıklarımızdan biriktirdiğimiz paraları toplayarak elimizden geldiğince yardım yaptık" diye konuştu.
Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi ve aynı zamanda Bandırma Unifeb’in yöneticilerinden Burak Tuzlu ile Ahmet Uzun ise son zamanlarda futbolun tribün terörüyle anıldığına dikkat çekerek, amaçlarının futbolun güzelliklerinin maç dışındaki normal hayatta da göstermek olduğunu söylediler. Bandırma Unifeb üyesi gençler, bundan sonra da çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunacaklarını söylediler.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2005 Perşembe 18:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?