16
Mayıs
2024
Perşembe
BANDIRMA - BALIKESİR

Uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda 400'den fazla extacy hap ile bir miktar esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü, Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği ve Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bandırma'da uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik 2 ay süren istihbarat çalışmasının ardından 'Çekirge' kod isimli operasyon başlattı. Bandırma'da Hacıyusuf, Levent, Günaydın mahalleleri ile Erdek'te eşzamanlı yapılan operasyonda, uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen kişilere ait olduğu belirlenen ev ve işyerlerinde arama yapıldı. 

Aramalar sonucunda İstanbul'dan getirildiği belirlenen 400'den fazla extacy hap ile bir miktar esrar ele geçirildi. Operasyon sonucunda A.Ç., S.P., M.O., B.A. ve C.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Bandırma Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlılar, 'teşekkül halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2007 Cumartesi 18:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?