25
Mayıs
2024
Cumartesi
BANDIRMA - BALIKESİR

Vatandaş çeşmelere akın etti

BANDIRMA'DA VATANDAŞLAR ÇEŞMELERE AKIN ETTİ

Ana boru su hattındaki arıza nedeniyle 4 gündür susuz kalan Balıkesir'in Bandırma ilçesinde vatandaşlar bidon ve kovalarla çeşmelere ve su dağıtan tankerlere akın ediyor.

Bandırma'ya su sağlayan Gönen Barajı Kumköy regülatöründeki 25 Ocak'ta yaşanan heyelan nedeniyle ana boru su hattında patlak meydana gelmesi ilçeyi 4 gündür susuz bıraktı. Bandırma Belediyesi ekipleri bölgede arızanın giderilerek boruların yeniden döşenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Sedat Pekel, ilçeye su sağlayan hatta 100 metrelik alanda çalışmaların sürdüğünü belirterek, arızanın giderilmesiyle ilçeye Cumartesi günü su verilebileceğini söyledi.

4 gündür susuz kalan ilçede belediyeye bağlı 14 su tankeri ve itfaiye araçları mahallelerde vatandaşlara su dağıtıyor. Ellerinde bidon ve kovalarla tankerlere giden vatandaşlar su ihtiyaçlarını karşılıyorlar. İlçe merkezinde farklı kaynaktan su geldiği için akan bazı çeşmelerde vatandaşların akınına uğramış durumda. Öte yandan ilçede hastaneler başta olmak üzere fırınlar, kamu kurumları, gıda üreten işyerleri ve apartmanların su depolarına da tankerlerle su veriliyor.

BANDIRMA'DA VATANDAŞLAR ÇEŞMELERE AKIN ETTİ
BANDIRMA'DA VATANDAŞLAR ÇEŞMELERE AKIN ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 17:15:01
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 00:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?