18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Karakollara denetim

Bandırma Emniyet Müdürü Hakan Aydın Cumhuriyetin 82.Yıldönümünün huzur ve güven içinde kutlanması için ilçe merkezindeki karakolları ve trafik ekiplerini denetledi.

Diyarbakır'dan Bandırma'ya yeni atanan Emniyet Müdürü Hakan Aydın denetimlerden memnun kaldığını ve gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.
Denetimler ile ilgili açıklama yapan Aydın, "29 Ekim coşkusunu anlam ve önemine uygun olarak kutlamak için Emniyet olarak gerekli tüm tedbirleri aldık.

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen tören, kutlama ve etkinliklerde geniş güvenlik önlemleri alarak ve gerekli trafik düzenini sağlayarak bayramın huzur içinde geçmesini sağladık. Emniyet ekiplerimiz halkımızın huzur ve güveni için gece gündüz görev başındadır. İlçe merkezindeki karakolları da denetledik. Şehrimizde tüm güvenlik önlemleri tamdır" dedi.

Mobil devriye ekiplerinin görev başında olduğunu ve şüpheli durumlarda halkın 155 polis imdada haber vermelerini isteyen Aydın, "Kötü niyetli insanların halkımızın huzurunu bozmasına müsaade etmeyiz. Biz Bandırma'yı Güney Marmara'nın en huzurlu güvenli şehri yapacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2005 Pazar 05:25:47
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 00:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?