17
Mayıs
2024
Cuma
DURSUNBEY - BALIKESİR
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksekokulu

Tanıtım:

Yüksekokulumuz, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Yürütme Kurulunun 14 Şubat 1994 tarihli toplantısında alınan karar gereğince, 1994-1995 Eğitim-Öğretim yılında Ağaç İşleri ve İnşaat Programı ile Dursunbey Belediyesinin tahsis ettiği eski itfaiye binasında 53 öğrenci ile faaliyetine başlamıştır.Binanın elverişsiz ve yetersizliği nedeniyle 01.06.1996 tarihinde Dursunbey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait Saz mevkiinde bulunan toplam 4050 m2 alana sahip binaya taşınmıştır. Bu binaya taşındıktan sonra İnşaat Programı ve Ağaç İşleri (Programın adı YÖK tarafından Mobilya ve Dekorasyon olarak değiştirilmiştir) Programına ilaveten daha sonra sırasıyla Hazır Giyim (Programın adı YÖK tarafından Tekstil olarak değiştirilmiştir), El Sanatları ile Takı Tasarımı ve Süs Taşları İşlemeciliği programları açılmıştır. Takı Tas. ve Süs Taş. İşl. Programı haricinde diğer programların 2. öğretimleri de mevcuttur.

Meslek Yüksekokulunda

Mobilya ve Dekorasyon
İnşaat
Tekstil
El Santaları
Takı Tasarımı ve Süs Taşları İşletmeciliği

Programları bulunmaktadır.


 

İlgili Kişi :
Adres1 :Hıdırlık Mevkii
Adres2 :Dursunbey/Balıkesir
Posta Kodu :10800
Telefon :+90 266 662 49 40
Faks :+90 266 662 49 41
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.