23
Mayıs
2024
Perşembe
DURSUNBEY - BALIKESİR
Belediye Sayfaları

Kapalı pazar yeri hizmete girdi

Dursunbey'de belediye tarafından yaptırılan kapalı pazar yeri hizmete girdi. Dursunbey’de ikamet eden AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ali Osman Sali, pazar yerinde inceleme yapıp, Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz’dan bilgi aldı.

Milletvekili Sali, ilçe merkezindeki pazar yerinin modern bir tesis olarak yapılıp hizmete sunulmasını sağlayan belediye başkanına teşekkür etti. Daha iyi işler yapacaklarını belirten Sali, Dursunbey-Kütahya yol çalışmaları bittiğinde ise ilçenin daha da gelişeceğini belirterek, "Şahsi olarak da herkes kendini yenilemeli, önümüzdeki yıllara hazır olmamız gerekiyor.

İlçemizdeki duble yol çalışması bittiğinde, Çanakkale, Tekirdağ, Manisa ve Balıkesir’den Ankara istikametine gidecek yolcular Dursunbey’den geçecek. O zaman Dursunbey’in güzelliğini görenler burada konaklama yapacak ve ilçemizi her yerde anlatacaklar. Bu durum ilçemiz için çok önemlidir" dedi.

Pazar yerinin açılışını yapan Milletvekili Ali Osman Sali’ye soru sormak isteyen bir vatandaş, polisler tarafından engellendi. Polisin engel olmasına kızan Rüstem Bozkurt isimli vatandaş, milletvekiline seslenerek yanına gelmek istediğini söyledi. Durumu sonradan fark eden milletvekili, vatandaşı yanına çağırarak derdini sordu. Bokurt, Dursunbey’e daha fazla hizmet getirilmesini ve ilçedeki gençlere sahip çıkılmasını istedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2005 Cuma 14:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?