22
Mayıs
2024
Çarşamba
DURSUNBEY - BALIKESİR
Belediye Sayfaları

Yeni bir 'Fast Food' restoran açıldı

Dursunbey İlçesi'nde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı'na ait fast food ve düğün salonu hizmete başladı. 

Dursunbey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Sincanlı'nın yaptırdığı Sincanlı Fast Food ve Düğün Salonu'nun açılışına, AK Parti Balıkesir Milletvekili TBMM Hesaplarını İnceleme Komisyonu Başkanı İsmail Özgün, TBMM Plan Bütçe Komisyon Üyesi Ali Osman Sali ve Ali Aydınlıoğlu ile Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Mesut Aşanel ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Balıkesir ESOB Başkanı Mesut Aşanel, esnafın zor günler geçirdiğini belirterek, milletvekillerinden esnafın meselelerine hassasiyet göstermesini istedi. 

Hükümetin yeni işyeri açmak isteyenlere destek olması gerektiğini belirten Aşanel, işyeri açmak isteyen bir girişimcinin prosedürler ve bürokrasiden bıkıp işyeri açma fikrinden vazgeçtiğini anlattı. Aşanel, esnafın sıkıntıları için çözüm beklediklerini söyledi. 

Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük ise aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olan işadamı Kamil Sincanlı'yı ilçedeki yatırımları sebebiyle kutladı. İlçe için büyük önem arz eden yatırımların devam etmesini isteyen Kaymakam Küçük, işyerinin hayırlı olmasını diledi. Açışın ardından davetlilere pilav üstü döner, ayran ve tatlı ikram edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2007 Cumartesi 12:24:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?