19
Mayıs
2024
Pazar
DURSUNBEY - BALIKESİR
Belediye Sayfaları

Yurdakul göreve başladı

TÜRKİYE KAMU-SEN BAŞKANI HÜSEYİN YURDAKUL DURSUNBEY'DE GÖREVE BAŞLADI

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü'nde geçirdiği müfettiş soruşturmaları sonucu Dursunbey ilçesine tayin edilen Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul, ilçedeki görevine başladı.

Dursunbey Alaçam Orman İşletme Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenleyen Yurdakul, "Çalışmalarımızı artık Dursunbey'den yönetiyoruz. Her alandaki mücadelemiz buradan devam edecek" dedi.

 

"SÜRGÜN" ÜZDÜ

Kamu-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul, Dursunbey'de görev yapmaktan memnun olduğunu söyledi. Yurdakul, bazı gazetelerde, "Dursunbey'e sürüldü" şeklinde çıkan haberlerden çok rahatsız olduğunu belirterek bunun AK Partiye yüzde 80 oy vermiş Dursunbey halkına bir hakaret olduğunu ifade etti. Dursunbey'in sorunlarını bildiğini ve burada görev yaptığı sürece bu sorunların çözülmesine sendika başkanı olarak yardımcı olacağını belirten Hüseyin Yurdakul, Dursunbey'in mutlaka ilçe bazında, "zorunlu bölge" olması gerektiğini söyledi. Alaçam Orman İşletmesi'ndeki basın toplantısına Dursunbey Orman İşletme Müdürü Cemal Yeşilyaprak, Kamu-Sen temsilcisi Ömür Yıldıran, Dursunbey Belediyesi sendika temsilcisi İbrahim Güven ve diğer Kamu-Sen üyeleri katıldı.

TÜRKİYE KAMU-SEN BAŞKANI HÜSEYİN YURDAKUL DURSUNBEY'DE GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 11:15:02
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 18:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?