1
Haziran
2024
Cumartesi
SPOR

Kapalı salonda son doğru yaklaşıldı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir'e yapılan her yatırımın çalışma azmini daha da arttırdığını, Edremit Kapalı Spor Salonu'nun yapımında da sona yaklaşıldığını bildirdi.

Bayram tatilinin son gününde, 9 yıldır atıl vaziyette duran Edremit Kapalıspor Salonu'nda incelemelerde bulunan Balıkesir Milletvekili Aydınloğlu, girişimleri sonucu salonun büyük ölçüde tamamlandığını söyledi.

Aydınlıoğlu, yıl sonuna kadar kapalı spor salonunun tamamlanmasını hedeflediklerini belirterek, "Bin 500 kişilik Edremit Kapalı Spor Salonu'nun kaba inşaatı bitirilmek üzere. Önümüzdeki günlerde üstü kapatılacak. Burhaniye Kapalı Spor Salonu tipinde olacak olan kapalı spor salonu için 2004 yılında 200 bin YTL, 2005 yılında da 600 bin YTL olmak üzere toplam 800 bin YTL ödenek çıkarıldı. Bu yıl da tamamlanması için gereken ödeneğin çıkartılması için girişimlerim sürüyor. Gençlerimiz için spor salonları çok önemli. Basketbolda takımlarımız 1. ve 2. Lig'de mücadele ediyor. Yetenekli gençlerimiz var. Onlara imkan tanımamız lazım. Tamamlanması ile oyuncularımızı da salon yokluğundan şehir şehir taşınmaktan kurtaracağız. Amacımız körfez ilçelerinin hepsini spor salonuna kavuşturmak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 09:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?