17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Akıllı Kent Otomasyon Sistemi devrede

Balıkesir'in Gönen Belediyesi tarafından kurulan Akıllı Kent Otomasyon Sistemi (AKOS) tamamlanarak kullanılmaya başlandı.
 
Gönen Belediyesi'nin tarafından modern belediyecilik anlayışını ortaya koyması açısından başlattığı AKOS projesi, yetkililere tanıtılmasının ardından hizmete girdi. Yeni uygulanmaya başlayan sistem ile ilgili belediye personeli, kişi, mahalle, arazi gibi konularda hızlı ve doğru bilgilere anında ulaşabilecek. Modern çağın gereklerinden olan bu çalışmayı hizmete sunmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Yaklaşık olarak 1 yıldır devam eden ve son derece titiz bir çalışma gerektiren bu önemli projeyi Gönen halkının hizmetine sunduk. İlk etapta belediye içindeki otomasyonu tamamı ile değiştirip yeniledikten sonra mevcut bilgilere bu yeni verileri de ekleyip modern belediyecilik anlamında önemli bir açığı da kapatmış olduk. Bu yeni hizmetimiz halkımıza hayırlı olsun" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 14:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf köseoğlu IP: 88.241.191.xxx Tarih : 12.01.2007 17:28:44
bu çalışmada yer alan bır tesbit elemanıyım.10 ay çalıstım şimdi huseyın yakar bey emegının karlıgını alıyor fakat bız çalısanlar emeğimizin karşılığını almış değiliz.2006 mart maaşı yaklaşık olarak 25 kişinin şirket içinde kaldı.gönen belediyesi bugün istese 25 kişinin hakkını almasına vesile olabilecek bir kurum.sayın HÜSEYİN YAKAR bu konuya intisap edrseniz bizde akos(AKILLI KENT OTOMASYON SİSTEMİNİ hayırla karşılayacağız.lütfen bunu dikkate alınız her şey yeşil gönen için