18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kaymakam başarılı öğrencilere yemek verdi

Balıkesir'in Manyas Kaymakamı Resul Çelik, üniversiteyi kazanan 78 öğrenciye Eskiçatal Köyü'ndeki Göl Restoran'da yemek verirken, çeşitli nasihatlerde bulundu.

Belediye Başkanı Necmi Çetin, Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik, Özel İdare Müdürü İsmail Dayı ve okul müdürlerinin de katıldığı yemekte, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Resul Çelik, üniversitenin öğrencilerin ikinci hayatları olduğunu belirterek, "Sizlere aileleriniz, öğretmenleriniz büyük emek verdiler. Yüksek tahsil için ailenizden, çocukluğunuzun geçtiği yerlerden uzak kalacaksınız. Sizleri bekleyen sıkıntılar olacak, desteğe ihtiyacınız olacak. Bu noktada çok dikkatli davranın. Arkadaş seçimini zamana bırakın. Sizleri illegal örgütlere, madde bağımlılığına sürüklemek isteyenler çıkabilir. Çok dikkatli davranın" diye gençlere nasihatlerde bulundu.

Başkan Çetin de, öğrencilerden gittikleri yerlerde Manyas'ı en güzel şekilde temsil etmelerini istedi. Milli Eğitim Müdürü Çelik ise, öğrencilere planlı bir şekilde hayatlarını sürdürmelerini ve mutlaka yabancı dil öğrenmelerini, teknoloji ile barışık olmalarını tavsiye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 15:09:15
Güncelleme :7 Eylül 2005 Çarşamba 09:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?