22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kaymakam okullarda yemekleri denetledi

Balıkesir'in Manyas Kaymakamı Resul Çelik, ilçedeki okulları ziyaretinde, Haydar-Eskiçatal Köyü Miralay Bekir Sami Bey ilköğretim okullarının yemekhanelerini denetledi.

Kaymakam Çelik, taşımalı öğrenciler için hazırlanan yemekleri tadarak kontrol etti. Menüde bulunan çorba, bulgur pilavı ve meyve suyunun yanlış bir düzenleme olduğunu belirten Çelik, kalori tespiti yapılarak ona göre yemek hazırlanmasını istedi. Çelik, Manyas'ta taşımalı öğrencilere birçok il ve ilçenin aksine sıcak yemek verdiklerini belirtti.

Yemeklerin hazırlanmasında kaloriye dikkat edilmesini, çocukların sevmedikleri yemeklerin yapılmamasını isteyen Kaymakam Çelik, taşıma merkezi okulların yemekhanelerine 1 aylık yemek listelerinin asılması ve temizliğe önem verilmesi gerektiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2005 Pazar 15:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÜNOL TETİK IP: 81.213.144.xxx Tarih : 22.12.2005 17:48:25
manyas ilçesi hakkınad fazla ayrıntı haber yok.ayrıca köylerin hepsi yazılmamış.şevketiye köyünden olarak bunun yazılmasını istiyorum.şuan halen bucak olarak görünüyoruz.öğretmen okulunu temelleri atılmışken yaptırmayan sihniyete lanet olsun.şimdi manyas daha çok kalkına bilirdi.