2
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

İkizlerin sünnet görüntüleri

Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde, belediye görevlilerinin açık bıraktığı kanalizasyon çukuruna girmeleri sonucu boğularak ölen Alperen ve Egemen Akgün kardeşlerin yaşadıkları herkesi hüzne boğdu.
6 yaşındaki anaokulu öğrencisi ikizlerin hayattayken bir arkadaşlarının sünnet düğününde çekilen görüntüleri, mutlu yaşamlarından geriye hatıra olarak kaldı. Anne ve babalarıyla birbirlerinden hiç ayrılmayan ikizler, gerek deveyle şehir turu atan sünnet çocuğunun arkasında yürürken, gerekse sünnet düğünündeki neşe dolu hareketleriyle dikkat çekiyor. Kardeşinden sadece 2 dakika daha büyük olan Alperen, Egemen ile birlikte babasının kına gecesindeki oyunlarına eşlik ediyor.
Ailenin acısını kendi acısı gibi paylaştığını kaydeden Susurluk Belediye Başkanı İsmail Güneş, yaptığı açıklamada, gereken her türlü işlemin yapılacağını, ancak ilçe halkı olarak kendilerinin de derin üzüntü içinde olduklarını söyledi. Başkan Güneş'in, olaydan birkaç saat önce arkadaş oldukları ikizlerin babası Mesut Akgün ile de birlikte oldukları, sohbet edip çay içtikleri öğrenildi.
Olayın bir vesile olduğunu kaydeden Mesut Akgün, "Benim çocuklarımın vakti, saati dolmuş. Ama başkalarının evladı da aynı şeyi yaşamasın, herkes tedbirini alsın" diyerek, şikayetçi olmayacaklarını belirtmişti. Kanalizasyon rögarı, olaydan hemen sonra kapatılırken, üzeri de hasır çelik tellerle örtülmüştü. Olayla alakalı tahkikat ise sürüyor.
.
Yayın Tarihi : 7 Mart 2006 Salı 16:54:50
Güncelleme :7 Mart 2006 Salı 16:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?