30
Nisan
2024
Salı
BİLECİK

10 günde 8 kez intihara kalkıştı

10 GÜNDE 8 DEFA İNTİHARA KALKIŞTI

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde eşinin kendisinden ayrılmak istemesi üzerine bunalıma girdiği belirtilen bir kişi, 10 günde 8 defa intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre, eşinin kendisinden ayrılmak istemesi üzerine bunalıma giren Hakan Bozkurt (35), İsmet İnönü Caddesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'nın bulunduğu binaya çıktı. Polis binanın etrafını güvenlik şeridiyle çevirirken, olay yerinde itfaiye ve 112 ekipleri de hazır bulundu. Devlet Hastanesi'nde görevli psikolog tarafından ikna edilen Bozkurt'a İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş da moral verdi. Polis tarafından aşağı indirilen şahıs, ambulansa bindirilerek hastaneye

kaldırıldı.

Geçen cumartesi günü özel bir dershanenin 6. katında öğrencilerin korkulu bakışları arasında intihar teşebbüsünde bulunan şahıs, eşinin ikna etmesiyle aşağı indirilmişti. Daha önce 5'i aynı binada, biri tren yolu üst geçidinde, biri dershane ve biri de CHP binası olmak üzere toplam 8 defa intihara kalkışan Bozkurt'un geçtiğimiz aylarda Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi.

10 GÜNDE 8 DEFA İNTİHARA KALKIŞTI
10 GÜNDE 8 DEFA İNTİHARA KALKIŞTI
10 GÜNDE 8 DEFA İNTİHARA KALKIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 14:32:04
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 15:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?