5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

2400 aileye kömür yardımı

Bilecik'in Bozüyük Belediyesi, soğukların kendini iyice hissettirdiği bugünlerde ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtıyor.

Bozüyük Belediyesi Pembe Masa Birimi tarafından çevre standartlarına uygun toplam 1200 ton kömür 2400 ihtiyaç sahibi aileye dağıtılıyor.

Kömür yardımları, belediyeden ekmek yardımı alan dul ve yetimler ile yardım almak için belediyeye müracaat edenlere yapılıyor. Gerekli tahkikatın ardından sosyal güvencesi olmayan, ihtiyaç sahibi ailelere Pembe Masa personeli tarafından dağıtılan kömür yardımı, 7 yıldan bu yana her yıl miktarını arttırarak devam ediyor.

Yetkililer, ihtiyaç sahibi olup da kömür dağıtımından haberi olmayan vatandaşlara ulaşmak istiyor. Vatandaşların çevrelerindeki düşük gelirli aileleri belediyeye bildirmeleri, ayrıca 'Ben de ihtiyaç sahibiyim, yardımlardan faydalanmak istiyorum' diyenlerin de Pembe Masa'ya çekinmeden başvurmaları istendi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 15:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan altın IP: 78.173.142.xxx Tarih : 21.01.2009 15:46:44

tama kardeşim hoş güzel bi çalışma ama belediyenin borcu tavan yaptı kimseye para ödemiyo herkezi mağdur bırakıyo ondanda geçtik dagıttığı kömürler yanmıyomuş millet kömürleri sokaklara atıyoo kapalı pazar dedi esnaftan aldı parasını pazar yarıda kaldı neden çünkü mutayit firmaya para ödemesi yapmadığı için firma pazarı yapamıyo belediyenin tüm malvarlıklarına icra koydu mutayit firma sayın başkan senin yolun burda son buluyo