5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

AB projeleri sergisi düzenlendi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Avrupa Birliği ve Türkiye" konulu panel ile AB projeleri sergisi düzenlendi.

Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve Bilecik Valisi Musa Çolak, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Bilecik Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, Avrupa Birliği Projeleri Bilecik Koordinatörü İsa Keskin, Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, okul müdürlerinin katıldığı programa Bozüyük Belediyesi adına da Başkan Yardımcısı Ahmet Bayrak iştirak etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç açılış konuşmasında, Avrupa Birliği projelerinin Bilecik genelindeki yansımalarını anlatırken, “30 projemiz onaylandı. İlimizden 311 öğretmen, öğrenci ve yönetici Avrupa’nın birçok ülkesine gitti. Aynı şekilde Avrupa’dan da proje ortakları ilimize misafir olarak geldi. İlimiz proje üretme başarısı yönünden diğer illerden öndedir. Geçen yıl bir proje fazlası ile bizden kat kat büyük komşu şehir Eskişehir’i geçmiş bulunmaktayız.” şeklinde konuştu.

Vali Musa Çolak da, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve tüm eğitim camiasını başarılarından dolayı kutlarken, öğretmen ve öğrencilerin bu projeler ışığında kendilerini geliştirmelerinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Projeleri kabul edilen okulların müdürleri tecrübelerini davetlilerle paylaşırken, daha sonra Avrupa Birliği projeleri sergisi gezildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 17:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?