8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİLECİK

Araç parkı kavgası büyüdü: 1 ölü

BİLECİK’in Bozüyük İlçesi'nde araç parkı yüzünden 1 kişinin dövülmesi üzerine büyüyen kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü, 5 kişi de tabancayla yaralandı.

Dün akşam saatlerinde 2 grup arasında bir işyeri önüne araç park etme yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sırasında bir kişi dövüldü. Erzurumlular ile Çerkez oldukları belirtilen grup arasında yaşanan bu olayın ardından, saat 23.00 sıralarında aynı yere gelen İsmail Kenar, iddiaya göre karşı grupta bulunan 9- 10 kişiye bıçak çekti. Bunun üzerine çıkan kavgada İsmail Kenar karşı gruptakiler tarafından bıçaklandı ve olay yerinde öldü.

İsmail Kenar’ın arkadaşları da karşı grubun işyerlerinin olduğu bir pasajı bastı. Pasajdaki işyerinden ise bu gruba tabancayla ateş açıldı. 5 kişi ayaklarına ve kollarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), Eskişehir Devlet ve Yunus Emre Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Ayağına isabet eden kurşunla yaralanan İsmail Hakkı Aykutlu, Eskişehir Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Aykutlu, olaya karıştığı için polisler tarafından Bozüyük İlçesi'ne götürüldü.

Polis olaya karışan çok çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Ölen İsmail Kenar’ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 11:24:12
Güncelleme :4 Eylül 2008 Perşembe 11:28:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?