25
Nisan
2024
Perşembe
BİLECİK

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Güneşspor Kulübü tarafından yaklaşık 4 aydır sürdürülen kış futbol akademisinde başarılı sporcular ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşma yapan As Başkan İlhami Gürcan, geleceğin Güneşspor'unu ve gelecekte şampiyonlukları sırtlayacak sporcuları yetiştirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Gürcan, "Güneşspor kulübünü üst liglere taşıyacak sporcuları 3 senedir düzenlediğimiz yaz ve kış futbol akademileri ile yetiştirmeye ve mevcut olan ve müsabakalara katıldığımız U13, U16, U17 ve A takımlarımızda oynayabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Çok başarılı geçen bu çalışmalara ailelerin katılımının da yoğun olması bizleri ayrıca memnun ediyor" diye konuştu.

Güneşspor kulübü olarak 10-15 sene sonrasını düşünerek hareket ettiklerini ve buna göre projelerini hazırladıklarını ifade eden Gürcan, "Hedeflerimize her geçen gün ulaşıyor ve her geçen günde hedeflerimizi büyütüyoruz. Ülkemiz genelinde sözünden bahsettiren bir kulüp olacağız ve ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Spor olarak bu çalışmaların yanında sosyal olarak da gençlerimize katkılarda bulunmaya çalışmaktayız. Bu türlü organizasyonlarla sporcularımızı teşvik ediyor ve yarışma heyecanını tattırmış oluyoruz." dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2013 Pazartesi 17:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?