2
Mayıs
2024
Perşembe
BİLECİK

Başkan Yağcı muhtarları dinledi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecikteki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. Muhtarlar Başkan'a sorunların giderilmesi için çözüm önerileri sundu.

Bilecik’te ki mahalle muhtarlarının hepsinin hazır bulunduğu toplantıda muhtarlarımız tek tek söz alarak sorumlu oldukları mahalle muhtarlıklarının sorunlarını Başkan Yağcı’ya aktardılar ve bu sorunların bir çözüme kavuşturulması konusundaki dileklerini sundular.

İlk olarak, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı olan ve aynı zamanda Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ehliman BOZKURT söz aldı. Konuşmasında muhtarlığını yürüttüğü Hürriyet Mahallesinin en önemli sorunu olarak gördüğü ve en kısa sürede bir çözüm bulunmasını istediği mahallenin yollarının durumunu dile getirdi. Geçtiğimiz yaz döneminde yol çalışmalarının yapıldığını, ancak bu çalışmaların yeterli olmadığını belirten Hürriyet Mahallesi muhtarı Ehliman Bozkurt yol çalışmalarının yanı sıra mahallenin modern bir kent görüntüsüne kavuşması için gerekli yatırımların bir an önce yapılmasını istedi.

Muhtar Bozkur’ta cevaben Başkan Yağcı önümüzdeki yıllar içerisinde Hürriyet Mahallesi’nde çok ciddi yatırınlar yapacaklarını, şehrimizin girişindeki mahallenin şu anki kasaba görüntüsünden kurtaracaklarını söyledi. İlk çalışma olarak ilimizde yapılacak olan kapalı pazar çalışmasının ve önümüzdeki yaz döneminde park ve yol çalışmasının yapılacağını anlattı.
Diğer mahalle muhtarları da sırayla söz alarak dilek ve şikayetlerini anlattılar.dilek ve şikayetleri tek tek not alarak cevaplayan başkan yağcı sorunların bir çoğunun ortak sorun olduğunu belirterek hepsinin zaman içerisinde çözüleceğini söyledi.

Toplantıya katılan muhtarlara belediyenin çalışmalarına katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Yağcı bundan sonraki toplantıları hem mahallelerde yapılan çalışmaları kontrol etmek için hem de yapılması gereken çalışmaları yerinde görmek için mahallelerde yapılacağını belirtti.

Hakan Uygun-Kenthaber/Bilecik
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2005 Cuma 12:55:39
Güncelleme :4 Şubat 2005 Cuma 13:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?